***
         Тътенът отвън ще се превърне в смърт. Черните страници от човешката история се разпростират върху цялата земна съдба. Грехът, грехопадението на човечеството също прераства в смърт. Срамът е в нас от памтивека. Човекът изби индианците в Америка. Върху кръвта се построи нова обетована земя. И там бе обявен раят на земята. Човекът отдавна отхвърля бог. Но с този рай бе сложен на божественото край.
             Обичам да гледам как пишеш и как градиш своите теории за историята. С всяка дума ми помагаш да дишам. Повярвах в твоето слово. Истината не идва наготово.
             Ще търсим върху листите , любима, изгубеното щастие Ще те спася от зимата Любовта ми ще те погали, че аз те жаля и огън се опитвам да запаля. Невероятна е любовта, ще те излекувам от хаоса и скръбта. Трябва да победя смъртта, трябва да я победя.
            Пиши, Любиша, когато пишеш си жив и щастлив.
                                                 +++
             Усетих днес студа и мрак. Пак питам те- Защо е толкова жесток светът, нима не вижда се, че няма път. Човекът закърнял е , душата му е няма.
             Така е. Глух , сляп и онемял за любовта е. Това е хаосът в душите. Върти се светът във вихър, за нищо не се пита. Запалих камината, мила, на думите. И нека навън свистят гумите. Моят език е вик.
               Започвам да чувствам топлината. Свещичка запали да видя светлината със слепите очи, че хаосът у мен мълчи. Спаси ме , Любиша, аз искам да живея.
                Сега ще ти попея.
                Спаси ме, Любиша, спаси…

 

             

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Бележка | Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s