***
             Заваля черният сняг на незнанието и зачерни света със страдание. Историята свърши вече, безпаметен е днес човекът. Демокрацията погуби нациите. Това са моите твърдения, не предположения.Първата  дяволска работа  бе да отнеме езиците наслоявани. Без тях няма сълзи и смях. Дълбоко неосъзната страдание е незнанието.Когато няма думи да обозначат и мисълта е празна. Днес всички знаят езици разни, но не и родния. Разбира дяволът как да блокира мисълта свободна. Разпада се човекът безсловесен. Решил е дяволът да няма песен. Защото песента е полет на духа към бог, към светлината. Знае как сатаната проклети да ни запрати в мрак. И успява , днес съдбините на вселената решава. Човекът безсловесен за дявола е лесен. Защото управлява мисълта, че дяволска му е речта. В неведение живеят цели поколения, че са с дявола в съюз. И нека си тъжат в душата , за него и това е плюс.
           Попей си , миличка, попей.
            Докле е младост златно слънце грей…
           Разлюляха се краката на сатаната от песента.
            Любиша, и от любовта.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Бележка | Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s