+++
               Поразени от страховит мрак ще се раждат децата пак. Върлува самота, жестокост бушува, голи думи и безумие. Само гневът ще намери истинският път. Светът се е вторачил в интернет. Трижди проклет! Дяволско изчадие адово! Основни читатели и слушатели в интернет са децата ни. Измисли пак сатаната как да избие децата.
                Любиша, чети на глас каквото пишеш, не виждам аз.
                Миличка , ти пак говориш!… Със страшен гняв с цял свят споря, с дявола воювам, боря се. Чакам да сбърка , че с sms-и ни побърка . И с политика ни тика в преизподнята заедно  децата, любима моя, с децата. Това е със сигурност е краят на световната история. Вече нищото превзема територии. Повлече се смъртта след нас, казах аз – след всичките ни демокрации и комуникации. Обявявам, че търся все още хората, които могат да говорят, да възкресят словото си родно, бесува дяволски език безплоден.
               С обща любов голяма изход за сатаната няма
               Да ,миличка, аз съм готов да полудея от любов.
                                            Край

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Бележка | Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s