За думите

 Отдавна  съм подредила  текста си „Съвременна поредица или Когато началото съвпада с края“. Освободих се от страха, преборих се, набрах смелост и повиках на помощ свободата.  И тя ми даде сили да  пиша думите си  – идеи , мнения, съмнения и болка, много болка за България. Това е моята страна. Аз вярвам в словото и зная, че ще разберете. Опитах се дори света да видя. И пътищата ни назад, напред и настоящето.  Реших за себе си , че малък е светът. Така се нароиха много думи  изстрадани – дано на мястото си да са попаднали, че с тях трябва да сме предпазливи, защото голяма им е силата и непобедима. И беше писането тежко , ала така е със словото човешко.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

One Response to За думите

  1. Отново за словото… Аз мисля, че силен е родният език. В него има всичко – и любов, и вик… Докато пишех разбрах, колко малко думи зная от България. И се върнах назад към своята родина. Приятели, елате при мен и книжките ми подминати.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s