И пак за любовта

  Усмихни ми се , любов, където и да си. Със бялата си риза и с разпилените коси.  Нещастие ме следва без тебе всеки ден. Каквато и да си, любов, ела при мен. Дори и в черен цвят за мене ще си бяла като незнайна птица, при мене долетяла. С вълшебните криле друг вятър да повее, ела, любов, ела, душата да запее…

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to И пак за любовта

  1. Може би добре е да напишем за любовта няколко кратки стихчета. Не зная къде е тя, но мисля, че идва тихичко. Дали е сладка или горчива съмненията в нас приспива Понякога ни подвежда, но винаги е една надежда.

  2. Когато свършва любовта какво да се запитаме? Дали била е дълга тя и вече си отлита? Понякога сме груби, зли, защото много ни боли. Това е – не е честно да се разделяме и никога не е уместно. Но ако гръб обърнала е любовта… пуснете я, че плаче тя.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s