Самотата…

 Самотата почуква на вратата. Боя се да кажа нещо много важно… Ела ти , свобода и помогни ми да бъда смела със твоето име… До тука с моя страх – от него мисленето си приспах. Значи – душите плачат!Потоп се лее над целия ни свят от сълзи, породени от времето забързано. Аз призовавам – да се спрем! За малко само да отдадем на нашите души дължимото,че плачат за бавен ход в светкавичния ни живот. Твърдя, че самотата ще разруши вратата!

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Самотата…

  1. От никого нежелана без малко да попадна в капана на самотата. Ала вратата отворих без страх, в огледалото себе си видях… После пийнах водица, с криле на птица полетях нагоре, нагоре, високо, за да се вгледам в света дълбоко, какво ли има там все още не съм открила, обаче човек нуждае се от закрила в този така труден век, ще видя, ще помисля, не зная,подреждам само запетая след запетая,защото избягах, спасих се, в огледалото преоткрих се.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s