Писах за всички

 Писах за всички

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Изображение | Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Писах за всички

  1. Това е окото , с което гледах докато пишех. Търсех с едно око доброто. Но злото пред мен застана с военна стойка обиграна. И аз на свой ред станах нащрек – беше човек…

  2. После разбрах, че окото ми изписано е за истина орисано. Продължих да пиша, въпреки че трудно дишах. Срещнах в текста си добро и зло като на война – да се преборят. Пишех, нищо друго не успях да сторя . Все още не зная кой победи. Колко беди, колко беди видях с окото си сляпо! Другото око изписано бе за истина орисано.

  3. Моят текст е тъжен, още малко и сълза ще капне от окото. С него гледах ден след ден ужаса около мен. И се взирах, и крещях с глас нечут… Дали успях или всичко ще отмине като отрязано, защото всява страх. Ала окото смело забеляза и всичко в думи отбеляза.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s