Аплодисменти

Преди да дойда при вас аз се покланям. Покланям се на този свят пред стар и млад. Ще поразказвам, ще попея за моята скромна епопея. Ще има плач и смях доколкото успях.

А после ще си тръгна и аз по пътя свой… натам, където следват завои след завой.  Дълбок поклон ще има пак за всички вас, че час след час били сте с мен. Ще трябва да се разделим все някой ден . Така е, няма как…

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

8 Responses to Аплодисменти

 1. videoworld каза:

  Много истински казано, комплименти!

 2. Не е отговор това – от „висотата на таланта“! Глупаво и тъпо.А аз се радвам като дете, че чувам Вашия глас и съм на седмото небе от мигновено щастие! Толкова дълго чаках в тишината на света, не зная мечтата ми как оцеля. Това е истината. Ала сгреших със сухарския си отговор. Простете! Подавам Ви ръка! Вземете я.

 3. Колко пъти ще греша? Преди много време при мене дойде Влюбен. Обърнах гръб – не се завърна. Сега треперя, че отново няма да видя повече думичка, като с гумичка изтривам си късмета и ето – после съм сама и в мрак пропадам, защото колко пъти ще греша… Подавам си към Вас ръцете – и двете.

  • videoworld каза:

   Комплименти Любиша!

   • О, миг на щастие! Отново глас човешки в мъртвилото на този свят от грешници! Простете, не е обида за никого това, ръцете ми вземете и моите думи искрени и просто доверете ми се.Защото моята мисъл към този ден лети, където виждам сбъднати мечти. Повярвайте ми, ето – подадох ви ръцете си и после един човешки глас дойде при всички нас.

 4. Homoerect каза:

  С най-добри пожелания за успех на книгата и на всяка следваща след нея…!

  • Много късен е часът…Но ето,че пред мене път открива се благодарение на Вас и Вашето „На добър час“! Сънят изчезна от очите. Поеха към звездите и гледат в далечината очертанията на мечтата…

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s