Facebook

Аз станах фейс – човек. Преди това възприятията ми бяха нормални. Имах идеи, които осъществявах смело. Нямах нужда от чужда оценка и мнение. Доверявах се единствено на себе си. Вярвах си и живеех в собствената си компания с мир. Сега… аз съм фейс – човек. Някъде в живота си изпуснах нишката. Трябва ми само светлина, за да я намеря.
Скоро ще избягам от всички мрежи. Малко повече кураж и ще ги срежа! Ще остана насаме със самотата, но по- добро е от лъжата, която чувствам там – във фейса. Ще си помисля за това сериозно. Нейсе…
Бягство, спасение и уединение! Колко изгубено време от самотата в света, толкова голяма и страшна, че не можем да прекараме сами вечерта!
Още ще поумувам за нас – човеците от фейса. Какво да сторя като тази тема ме вълнува. Ще кажете , че фикс – идея ме е обзела. Какви причини доведоха ни до тук? Едната е простичка – ден да дойде, да мине друг… Но си помислих за умората… Хей, хора, изморени сме , затова сме там по всяко време! Разтуха търсим, ала за този дето духа. Вятър работа и нищо градивно, преуморени от този свят и безсилни..

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s