„Стара история или Болните души“

Искахме да предупредим,не да обидим;

да бъдем полезни, а не язвителни;

да направим добро на нравите,

а не да сторим зло на хората.

Еразъм
Уводни думи
Днес , на 17. 02.2007 година, в България Левски увисна за втори път на бесилото. Прощавай, брате Дяконе,че ние – двама пишман  – писатели те туряме в устата си. До днес с Любиша търсехме думите  и хвърляхме безценното българско слово на вятъра, както на поразия и на стихиите захвърляхме своя живот. Но днес проплака мастилото ни  и наредените думи безсилни проплакаха, откъдето се силеха да извират от пресъхнали извори. Забатачени уж нанякъде крачехме по хартията, движейки се с нищото в крак, докато днес заплака мастилото ни и душите ни чуха гарванов грак.

За поука и за подигравка предлагаме на почитаемия читател да проследи мисълта ни безплодна, как е вървяла, накъде е тръгнала и дали е щяла да стигне. Ние двамата с Любиша отиваме да погребем мисълта си застинала.
Още едно изречение с Ваше благоволение, любезни читателю, днес ние имаме основание да смятаме, че може да се предрече какво ще бъде последното световно безумство, реалити шоу,всемирна телевизионна игра – ще бъде класация на нациите, край за света, топ десет на кръвта.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s