„Стара история или Болните души“

-1 –

Тъжно е да те сънувам, а
гласа любим и мил наяве да не чувам. Цял живот ще тъгувам, по теб ще тъгувам. Невиждано е разстоянието помежду ни, непреодолимо е за думите. Подвластна съм на един господар – случаят – цар. Свидните минути преминали оцеляха от миналото. Времето не ще изхаби чертите ти. Обичам те.

-2 –

Един свят е, колко му е да го разберем. По цял ден се щураме из интернет, очаквах чрез него да добием истината за реалността. В мрежата ли е действителността или реално тя е в мрежите на интернет? Когато съм сам със себе си  замлъква светът, тогава оставам ли извън реалността? Аз търся своя отговор, че на илюзия ми прилича световният ред и илюзорен , което ще рече измамлив за мене е интернет. На човека се чини, че подреден е светът,  чак систематизиран, а с излишни неща е предозиран. Не твори интернет стройния ред.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s