„Стара история или Болните души“

-2 –
Виелицата върти снега, навява преспи тъга. Дърво и камък се пукат от студ, Зъзне навън любовта. Бавно и трудно пиша, иска ми се да викам, но пресъхнали са думите в езика ми. Да можех раменете на любовта да наметна с радостта. Пиша за Вас ,любезни читателю. Внимателно живота обмислям, на пресекулки движа ръка по листа. Не искам истината наготово, но трудно оформям мислите си без българското слово. Речникът е празен, главата ми е куха, без родния език захвърлен съм в десета глуха. И смятам, че един обикновен буквар , за мен ще бъде най – добрия дар. С него дано продума главата ми с прости, понятни думи за Вас, читателю.

-1 –
Стояхме и се гледахме, не тръгвахме. Мълчахме споделено, без сърцата да залъгваме… Заключих те в душата си и продължих нататък.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s