„Стара история или Болните души“

***

Какво си , любов, ах какво си кажи,
защо твойта мъка тъй сладко тежи?
Защо , вкусил ада, човек е готов
отново да страда по тебе , любов?1

Що е рекъл господ да има мъки …аз съм готов

***

Пътят към ада е покрит с добри намерения, за това трябва да помислим ние двамата. Отчетохме отрицателно факти, които сами по себе си са стряскащи. Оттам нататък една стъпка има до паниката. До осъзнаването на паниката се стига невероятно трудно, може и да не се стигне до осъзнаването и,защото е непоносимо преживяване за човека, почти невъзможно е човек да я допусне като действително събитие. Ако паниката се развихри, ние не знаем какъв ще бъде видът и и какви последствията, и не се заемаме да предвидим края и от това вдигаме рамене, вдигаме, но едно знаем – как с добри намерения можем да продъним хората в мрака. Да почакаме да ни дойде умът в главата. Ще чакаме.

Зная какво да направим за нас.

Слушам те.

Ще попеем.

Пееш по – хубаво, обичам, когато пееш, ти пей.

Докле е младост златно слънце грей,
сърцето златни блянове лелей…
Да, Любиша, да спрем до тука  – като не сме наясно с поуките…

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s