Отново в живота

Вървя със стъпки тежки по пътя на човешкото. Пред погледа ми самотия, зад мен – въже на шията. И само кривата душевност е пречка за желана вечност. Духът човешки спи и крета , защото престана да чете поети…Вървя със стъпки тежки по пътя на човешкото…Звукът на тишината прашен с часовник без стрелки, за мене стана страшен, остана без мечти. Но любовта по – сладка е без много думи и тишината знойна става и пари помежду ни…Нежна вълшебница – любов, само с наметало, защото е прекрасно изваяното тяло. Но с близначка хитра, зад фалшиво огледало, зла е, но пак с прекрасно тяло. Трудно ще ги различим в живота с модни дрехи. Така прието в ежедневието на любовните успехи…Вървя със стъпки тежки по пътя на човешкото… Тишината болна ме съпровожда, по трънени пътеки ме разхожда. Оглеждам се за човека странен до мене да застане. Ръцете  ще се хванат без болка и рана. Музика безшумна ще огласи дъжд и вечна тишина ще блесне отведнъж… Вървя със стъпки тежки по пътя на човешкото… Пълна тишина с мълчание не е мъчение , а знание за чувство безнадеждно силно от любов обилна. И самозабравили се ето как ставаме поети,когато чувството е безнадеждно силно от любов обилна.И в тишината глуха и потайна ние крием своята малка тайна, когато чувството е безнадеждно силно от любов обилна… Вървя със стъпки  тежки по пътя на човешкото. И в дълги нощи, безкрайни от тишина фалшива с грохот ще разруша лъжите на подлеците и чак тогава  спокойна ще си отивам.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s