Отклонение

Плесница получих и лицето ми още страда.Белега от целувка покрих с червило. Като обичана жена изглеждам. Но само в съзнанието си заблудено.

 

РАЗКАЗ

Звук в думите, извиращ от недрата на сърцето. Стройна реч, идваща от дълбините на душата. Вълшебно слово, творящо приказките на разума. Вихърът на духа, осъзнаващ цената на любовта.
СЛУЧАЙНОСТ

На тихата уличка с тихите думички бръмна отново кола. Противното минало едва не ме блъсна, искайки ме като жена. Вървях подръка с времето на днешния слънчев ден. Да се промъкне в бъдещето ми с гориво опушена искаше за мен.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Отклонение

  1. Здравейте! Вие ме радвате, аз приемам обръщението към мене за мнение като специално уважение!За съжаление не съм гледала посочените филми. Но пишете ми, аз също очаквам мнения за моя блог.Успех и до скоро!

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s