Любов

Сред сокаците се крие любовта от нас. Бяга там и се одрасква по ръцете бели. Там избира да умира в някой късен час. Само по – далече от душите загрубели… Жалко ще е да я няма. Ще я търсим вред. Докато открие я там последният поет.

След залез слънце хлипа любовта. Тогава чувства се самотна. Под слънцето е ведра тя, но в нощите – сиротна. Така и аз , разкършила ръце, проронвам две сълзици. Проплаква моето сърце за две очи – звездици.

Сега настъпва краткото безвремие между зимата и пролетта. Тогава вятър слънце гони, голи клони падат, сякаш са листа. Така се рони лесно дрехата любовна на сърцето нежно, ако е бездомно. Ако няма две ръце да се търсят в мрака… Дълго, дълго пролетта ще очаквам…

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s