Преживяно

В слепоочията сънищата луди блъскат се един от друг учудени…
Бях в пъкъла на хорското презрение, пожертвана поради криво мнение на алчни и дребнави сили, никому и никога немила. Болеше много жълтата жарава, но нямаше хоро да се извие, а само вино пиеха, ракия, опияняващи сърца корави. Ръждиви , злъчни, побеснели убиваха ме бавно и мъчително -отбранявах се с ръцете бели. И в грозна суматоха обкръжена опарих се, но болката отмина, когато захвърлена китара зърнах и с все сили засвирих. Безмълвни, пъклени край мене статуи стъписаха се от звученето и хукнаха с ушите глухи, защото всичко чуха.

Страшен бе духът за тях, направи ги на пух и прах.

Advertisements

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s