Театър извън времето

ПРОЛОГ

Не искам никога да съм играчка в ръце любовни , но нетрайни, в сърце си горко аз да плача. И любовта фалшива да ме блазни с богатство, с блясък на бижута, които носят дни омразни. В един момент в живота кратък да бъда аз марионетка и да оплаквам жалкия остатък. Любов желая, дни щастливи с ръцете търсещи се вечно, не искам погледите похотливи. За жалост в плен през вековете присъстват случаи такива без огнен блясък любовта да свети. С очи присвити в страсти мръсни, осъдена да преживявам, аз чакам парещите пръсти.

Когато в нощите самотни света аз гледам с мишци здрави, тогава зная – не съм сиротен. Нима духът ми ще се смачка пред несправедливости жестоки, духът всесилен не е играчка. Аз пиша своята поема, държа перото като в схватка и нищо даром от света не вземам. Да извървя решил съм в нощ безлунна пътища зовящи, дълги – за опит и за знанието умно. Да търся в корените на земята истини човешки , вечни, че постепенно ще беднее душата.

Реклами

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s