Театър извън времето

ДЕЙСТВИЕ ПЪРВО  – ПРОДЪЛЖЕНИЕ
До смърт в незнаен образ влюбена , здравей, любими, как те чаках – жестокост хорска ме погубваше. Лицето ми , без белези на старост, обект на злоба беше, предрешена в милост и жалост. До мене людете порочни домогваха се с маски скрити, в душата си живеех точно.

С ръцете ще отнема , мила, страданието горко и ще ти дам от моята сила. Ще ти посветя поеми да блика радостта в душата и да забравиш миналото време. Но знай, че моят дух, любима, зове на път свободен, та щастие за теб да има. И ще се върна победител над хорска злоба и от несправедливости пазител.

Върви, последвай , мили мой сърцето и духът си – навярно този път е твой.

Почакай, мила, след година ще бъда пак при тебе, че верността  цъфти като градина.

РАЗКАЗВАЧ
Така  след думи топли в сърцата закопнели за радост, за любов и за щастливи вопли, с целувки страстни, нежни с чувството безбрежно те се разделиха на кея – там,където душите се събраха.  И ето – океанът смири се в своята пяна, загледан в силуетите на двамата избрани…

 

 

 

 

Реклами

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s