Театър извън времето

ДЕЙСТВИЕ ВТОРО

Когато той замина, хората съвсем ме обкръжиха, виждайки любов взаимна. Разбрах, че трябва да се крия от погледите хорски – на пух и прах да не я разбият. Силно аз усетих злоба към щастието чуждо като зла прокоба. Оттеглих се от злия град в имението бащино и заживях сама, без хлад.

Потеглих – пътник по света – с най – нужното на рамо и с образа на любовта. Чувствах се като избраник, в душата си я пазех чиста и стъпките отекваха на странник. Докато ме блъсна егоизъм здраво като плесница незаслужена в лицето ми кораво. Видях и хора да се вглеждат в мене – пътникът – с добра надежда. Казах си – това е шареният свят, с перото после ще рисувам, няма в него брат до брат.

РАЗКАЗВАЧ

И заживяха разделени две влюбени души, хора чакаха едната да сгреши и да се разпадне вечността. Ала любовта безсмъртна е, щом две души са се обрекли естествено, без клетви, а някъде дълбоко в пулса, с който дишат и правда дирят заедно, и поема за сърцата пишат.

Реклами

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s