Театър извън времето

ДЕЙСТВИЕ ВТОРО – ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Пристигнах в имението тихо с градината поизоставена и спомените ме обвиха. Във време недалечно бях тичала безгрижно сред природа вечна. Огледах се, а есента прииждаше с красиви шарки – сякаш за първи път ги виждах. Колко изменчива е паметта и как градът убивал е усещането ми за есента. Оставих се на тихата природа да води моите стъпки, да съхрани любовните ми тръпки.

Не можех вече да нощувам на открито, есен стана моя спътница, подслони търсех на закрито. Та богат и беден показваха лица, неверието бе голямо, виждах в множество сърца. В скромната си малка къща как щедър бе беднякът, добро не бе видял – с добро отвръщаше. Измокрен от дъжда до кости в конюшната приспивах при богатия на гости. Надигаше се гняв у мене, но не за мокър гръб, мислех за спасението на всички от кесията, водеща света към въже на шията.

РАЗКАЗВАЧ
Летеше бързо времето и след дъждовна есен зима люта се задаваше. Природата и тя гневеше се и в наводненията давеше добитък, ниви, бедствия занизани. Проплакаха деца в утробите, че бясна по света бе злобата.

Реклами

About liubischazdravkovich

Здравейте хора от цял свят!Написах малка книжка и реших да я разпространя в интернет.Публикувах я в сайта bereket21vek.wordpress.com В нея и в коментарите си излагам своите мисли и идеи. Търся съмишленици. Владея малко руски език и съм много слаба на компютъра. Любиша е писателски псевдоним.Казвам се Красимира Данкова. Пианистка съм, преподавам на деца и корепетирам на хор. Повече информация бих дала на приятели в facebook или на адрес krasi_dankova@abv.bg
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s