Отклонение

Здравейте хора от цял свят! Всички се подготвяме да посрещнем 2015 година, забързани и възторжени – едно отклонение от ежедневието, от реалния живот. Така и аз се спирам и в къщи се прибирам, ще поседи и ще почака моят текст. Аз и мечти, които са  убежище. В България ме потърсете – сред музиката и децата. Това е ежедневието ми. Не зная… Може би
някой се интересува от моето занимание. Това съм аз и моето решение за отклонение. Да е  мирна , спорна и честита  2015година!

ОТКЛОНЕНИЕ

Само крачка ни дели в бялата черта на зимата. С тази снимка вижте как вървят годините. Но смело преминаваме дългата черта на времето. И дали поостаряваме  – не това е бремето. Винаги надежда храним и любов за нас очакваме, този непрестанен зов ще се сбъдне някога.

1.01.2017

Реклами

С най - голяма благодарност към вас за оказаната помощ! Много моля информирайте ме как да поддържам блога си и достъпа до него без грешки и ненужни ограничения. Признавам пред себе си , че съм доста слаб блогер. Много ме затруднява преводът от английски, може ли помощта да ми се предоставя както сега на български език. С много голяма благодарност за вниманието към мен. пожелавам ви успех. Ако трябва още информация да ви кажа моля пишете ми. Сигурна съм , че мислите най- доброто за всички блогъри. Благодаря от сърце! Ако нещо не съм попълнила в празните полета по- горе моля да ме информирате , за да бъде всичко точно. До скоро!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s